NYT SOLEN I PÅSKEN - MEN UNNGÅ SOLSKADER:))

SOLEN - ENERGIKILDE

 Påskesolen er fantastisk, det føles godt å kjenne varmen, og enrgien den gir oss etter en lang vinter.

Sollyset er nødvendig for alt liv på jorden, vi blir lettere til sinns, og solen gir oss D - vitamin som lagres i kroppen. Solen har en rekke positive effekter på kroppen, men UV strålene kan også være skadelig for deg, så sol deg med måte:))COLLAGEN

OBS OBS, solen er også hudens verste fiende, den bryter ned collagenet (som binder fuktigheten)i huden. Det medfører at huden blir mindre elastisk og rynkene kommer raskere. Naturlig Collagenproduksjon i huden reduseres med årene,og det begynner allerede i 20 - 25 års alderen.

PIGMENT

Ved for mye soling kan det lett dannes pigmentforandringer i huden, Det oppstår hyperpigmentering og brune pigmentflekker kommer frem. Disse er ikke alltid like enkle å bli kvitt, så prøv heller å unngå å få dem. SOLFAKTOR

Ved å bruke en god solkrem(gjerne med en pleiende olje eller serum under) med høy solfaktor kan du nyte solstrålende lengre om gangen, og unngå å bli brent. Solskadene reduseres kraftig og huden din "varer lengre" :))  Med solfaktor kommer pigmenteringen mer gradvis og brunfargen sitter lengre.

Jeg anbefaler aldri mindre enn 15 (helst 30) i ansiktet, og NB! Gjenta smøringen, faktoren reduseres ganske mye i løpet av et par timer.

Rens huden hver kveld, og tilfør en pleiende ansiktskrem.HA EN STRÅLENDE PÅSKE OG NYT SOLSTRÅLENE MED GOD BESKYTTELSE.!!:))

 

5 kommentarer

liveterno

02.04.2012 kl.20:31

Veldig viktig påminnelse det her!! Det er så mage som glemmer det i vårsola!!

Ha en fin kveld! ;o) E.
Skal nok kose meg i regnet i påsken :D
kos deg!

EmmaNailIt

02.04.2012 kl.21:04

:-)

passion4lifeandtravel

06.04.2012 kl.14:50

Bare innom for å si god påske og nyt deilige dager <3

Flott innlegg og det er nok mange som trenger en påminnelse om at de deilige d vitaminene fra solen bør nytes med forsiktighet...og...for ikke snakke om alle de som tar solarium på toppen....

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore. Bloggen inneholder annonser.

Kategorier

Arkiv

hits