TIPS TIL PARTY-MAKEUPEN.

PARTY-MAKEUP

START ALLTID MED EN REN NYRENSET HUD!

Legg gjerne en ansiktsmaske i forkant, det får igang blodsirkulasjonen og fresher huden,du får et godt grunnlag. Bruk alltid en god øyekrem og fuktighetskrem under, la den trekke inn.

Sørg for å ha godt utstyr til å legge makeup, det utgjør ofte forskjellen:-)

CONCEALER

En kremconcealer er flott å bruke først,(litt lysere enn makeup kremen) under øynene, og for å dekke områder med ujevn hudfarge.Bruk en liten svamp, jobb med den for å få den helt jevn.

MAKEUPKREMEN

En primer under makeupkremen fyller inn i store porer og fine linjer i huden, den gjør også at makeupen fester seg bedre, så, en god investering.La den tørke litt.

Makeupkremen (Jeg velger å bruke det her, men bruk gjerne mineralpudder), bør være så lik din egen hudtone som mulig, da vil den bli usynlig. Bruk en svamp og dytt makeupkremen på. Jobb en stund med den, den, den skal være jevn og smelte inn i huden din.

Bruk et transperant pudder på en stor myk pudderkost og børst over hele ansiktet, også munn og øyelokk. Nå binder du makeupen og du får et godt grunnlag til resten av makeupen.

ØYNENEStart med en lys matt skygge som grunnlag,påføres fra øyelokk til øyebryn, med andre ord, på hele øyelokket. Så er fargevalget ditt, bruk gjerne to nyanser av samme farge TIPS: Bruk matt skygge hvis huden din er løs, glitter fremhever rynkene.

Den lyseste på nedre øyelokk under globalen,(Globalen er søkket mellom øvre og nedre øyelokk)Ta deg god tid,for best resultat, fargen skal påføres jevnt.

Fortsett med den mørkere, den skal markere. De fleste kler at den legges ytterst på nedre øyelokk, jevnes innover så overgangen i fargene blir myk. Den mørkeste kan også legges i globalen,husk å jevne overgangene. Legg også litt av den mørke fargen under øyet i ytterkant langs vipperoten og 2/3 innover.

Bruk en highlighter under brynet, i ytterkant(under ca halve brynet) og bruk en hvit eller isblå kajal på våtkanten Da får du det lille ekstra PARTYLOOKET.

Legg kajal langs vipperoten over og under øyet, så blir øynene godt markerte. Jevn med en q-tips for en mykere look.

Bruk vippetang og få en flott bøy på vippene dine.Påfør mascara i flere lag, la tørke mellom verdt lag.

Marker øyenbrynene med en øyenbrynsskygge (bruk liten stiv børste) eller blyant(tegn små streker). Vær forsiktig så det ikke blir unaturlig. 

ROUGE

Ta på rouge øverst og litt under kinnbena.MUNNEN

Marker munnen med en konturblyant, fyll inn leppestift med en leppestiftbørste(da sitter den bedre). Børst litt pudder over og gjenta. Legg en gloss til slutt.

ANBEFALER DEG Å LESE INNLEGGET MAKEUP PÅ 5 MIN,(ligger i arkivet) FOR MER UTFYLLENDE INFORMASJON OM FREMGANGSMÅTER.

LYKKE TIL!!

Her finner du mange gode makeup produkter, og godt utstyr.

5 kommentarer

liveolesen

01.apr.2012 kl.19:39

Utrolig gode råd, fin blogg!

T I N - dance.

01.apr.2012 kl.19:41

Hei! Vi er tre jenter og vi elsker og lese din blogg... vi leser den vær ensete dag omtrent!

Utrolig bra blogg du har!

Så om du vil kan du godt ta en liten tur inniom vår blogg og kanskje legge igjen en liten kommentar?

Men igjen, vi elsker bloggen din <3

Emma Extacy

01.apr.2012 kl.20:11

Utrolig bra tips!

Vivian

01.apr.2012 kl.20:13

Livolesen: Flott at du kan bruke tipsene mine, det inspirerer til flere innlegg:))

T I N - dance, Så gøy at dere følger bloggen min, og til dere tre, keep on dancing:))

Vivian

01.apr.2012 kl.22:30

Emma Extacy: Tusen takk:-))

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore. Bloggen inneholder annonser.

Kategorier

Arkiv

hits