PUERTO DE MOGAN, Gran Canarias perle

MOGAN PRINCESS HOTELL

    

vårt utgangspunkt, er Mogan Princess hotell, Taurito. Et nydelig hotell øverst i fjellsiden av tauritodalen. Utsikten utover Atlanterhavet kan ta pusten fra deg,fantastisk! Enten vi befinner oss på hotellrommet (der alle har balkong), ved bassenget, eller sitter i spisealen har vi drømmeutsikt.

  


Hotellet er førsteklasses, rent og pent med topp service.

Enten du velger å ha all inklusive, eller velger å ha friheten til å spise ved andre restauranter, bør du få frokosten inkludert, her finner du absolutt alt du kan ønske deg.

 

 

TAURITO

Vi ligger høyt, men alikevel bare en 10 min. spasertur ned til selve Taurito. Her finner du sandstranden, som er et avslappende sted å tilbringe dagen, for deg som liker deg ved sjøen. Her er veldig fredelig, med bare bølgebrus som musikk i bakgrunnen, Det er bare å nyte dagen:-))

  

 

  PUERTO DE MOGANEt par km fra Taurito (utsikt over byen fra hotellet)

Helt på sydspissen av Gran Canaria ligger den lille fiskelandsbyen Puerto De Mogan. Med hvite idylliske hus,blomsterflor i gatene og en fantastisk atmosfære. Puerto De Mogan har den hviteste stranden,klipper og en flott marina..Langs marinaen ligger restaurantene som perler på en snor.Nydelig mat og noe kaldt i glasset, det er bare å nyte... Kulturen i byen er til å ta å føle på...          

                            

Det ble gjordt en modernisering av byen på 1970 tallet, men myndighetene bestemte heldigvis at her skulle ikke bygges høyhus,maks høyde ble bestemt til 2 etasjer.

 

"Little Venice", som den også blir kalt,har elver som renner gjennom byen,med små blomstrende broer å spasere over,utrolig idyllisk. Det er virkelig en perle, som ligger badet i sol nesten året rundt..

 

Fredagen er den store markeds dagen i byen, da settes det opp boder der du kan få kjøpt alt i fra vesker, klær, parfyme, røkelse, bilder, suvenirer med mer, du kan få bedre priser her enn i butikkene, så det er verdt å få det med seg.

 

Hvis du noen gang kommer til Gran Canaria, så gå ikke glipp av denne utrolig skjønne byen... Jeg vet ihvertfall med sikkerhet, at det ikke er siste gang jeg har vært der:-))
6 kommentarer

cassafinseth

12.feb.2012 kl.17:47

Fin blogg (:

ephotography

12.feb.2012 kl.17:52

Åh, elsker sånne tips. Skal reise litt lenger uti året, men må bare finne ut hvor. Sjekkes ut nærmere;)

Anna

12.feb.2012 kl.18:20

Vært der sjølv. Fantastisk!

camillalarsensverden

12.feb.2012 kl.18:20

åååh, nå fikk jeg jo" ikke" lyst til å reise da! :p

Astrid

12.feb.2012 kl.22:34

Flotte fargerike bilder Vivian og en fin beskrivelse som kunne godt overtale meg til aa besoeke denne perlen av Gran Canaria en gang:-)!

hestiaverden

20.feb.2012 kl.18:45

Vi var på Gran Canaria for første gang i fjor vinter og hadde planer om å dra tilbake i mars 2012. Desverre satte sykdom en stopper for dette, men vi håper å dra tilbake neste år. Siden vi bor like utenfor Puerto Rico når vi er der nede, er det ikke så langt til Mogan. I fjor var vi en snartur der. Ved neste besøk skal vi være der litt lenger ;o)

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore.

Kategorier

Arkiv

hits