I LONDON MED MINE TO TENÅRINGSJENTER - OPPLEVELSER OG SHOPPING

 

LONDON BY NIGHT

YHA LONDON CENTRAL

Skal du til London med dine tenåringer? Eller kanskje du er ungdom selv, og skal på shoppingtur med venninner? Hvis pengene skal brukes på shopping og opplevelser, og du vil bo enkelt (rom med 2 køysenger, eget bad, og daglig rengjøring) og billig,er dette stedet. Midt i hjertet av London. 

Bolsover street 104,er et rolig strøk, og det beste av alt: Det tar kun 5 min.å spasere til Oxford Street.

 

SUPERT mijø for de unge, kjempesøte unge resepsjonister (engelske, skandinaviske og fra andre nasjoner) som er SVÆRT serviceinnstilte.Musikk, spill, TV og internett i resepsjonsområdet, enkel men god mat og drikke, og BILLIG!

 

 

Fine resturanter rett i nærheten, du finner blant annet tradisjonelle engelske og gode italienske.

MAMMA MIA MUSICAL

Liker du filmen og musikken, er du nødt til å få den med deg når du kommer til London, Det var en opplevelse som ikke kan beskrives med ord!! TIPS: Gå til Leicter Sqare,(eller ta en taxi) her er det boder som selger billetter til halv pris, vi fikk billetter på midten i "the cirkle"( konge plasser) for ca 400 NOK.

SIGHTSEEING

Big Ben og London Tower Bridge og mye mer får du hvis du bruker sightseeing bussen, det er jo litt gøy å få sett litt av London, og ungdommen var ivrige på det. Vi kjørte kun en rundtur og gikk ikke av, men verdt og få med seg:)


 

FISH AND CHIPS OG COFFEE SHOPS

Få med deg en lunch på en fish and chips resturant, dette er typisk engelsk, og veldig godt:-)) Coffee shops finner du overalt og favorittplassen vår er Starbucks.Stort utvalg av nydelig kaffe, shaker, søte kaker eller et lite måltid:-))

SHOPPING

Oxford Street og Regent Street har det meste. Utrolig mange flotte butikker her. Det bugner av lekre klær,sko og vesker. Ta turen innom Debenhams, her får du lagt en gratis make up i den store kosmetikkavdelingen, og du får tips og ideer.Det er også verdt og ta turen innom Primark og Forever 21, her kan du finne siste nytt til gibort pris,der er superbillig!! Kanskje ikke super kvalitet, men jentene fikk mye for pengene. Begge ligger på Oxford Street nesten oppe ved Hyde Park. klær, sko, kosmetikk, undertøy og accesorises.

 

Les også innlegget: MOTE FRA LONDON, akkurat nå...

 

 

9 kommentarer

Nora

16.mar.2012 kl.16:48

Du er heldig som er i london!

Jeg er sååå mesunderlig!

Kan du se bloggen min og?

AltOgIngenting

16.mar.2012 kl.17:06

Gode råd og turistinfo!

Takk og god helg :)

Ida

16.mar.2012 kl.17:37

Ååå... du er heldig! Jeg elsker London!! :)

16.mar.2012 kl.18:32

Så herlig London innlegg!!!

Jeg elsker London og har for lengst kommet ut av tellingen på hvor mange ganger jeg har vært der :-)

Tusen takk for et super overnattings tips...det skal jeg sjekke ut...aldri hørt om det...topp...har en sønn som også elsker London...og hver gang jeg reiser med han...blir det dyrt...og da er det topp å spare inn på bosted...i London er vi jo aldri på hotellet alikevel...så trenger bare en ren seng og bad :-)

17.mar.2012 kl.07:43

Hei igjen...det var jeg som skrev kommentaren over(som plutselig ble anonym...)...og jeg har sjekket ut hostellet...jeg fant ut av at de minste rommene var 4 senger og du betaler pr seng, og om du er 2, så må du betale for 4 senger.... Hvor bestilte dere det?

Jeg synes det alltid er gøy med nye hotell tips :-)...så igjen takk for et fint innlegg.

Vivian Dysvik Grude

17.mar.2012 kl.08:45

Til anonym (igjen), vi ringte inn vår bestilling:) Her er adresse, telefon nummer og mailadresse.

104 Bolsover Street, London, W1W 5NU

0845 371 9154

londoncentral@yha.org.uk

Paafyll:-)

17.mar.2012 kl.11:12

Takk for vennesp. Confetti i Haugesund er den andre i Norge som har disse klærne:-)

passion4lifeandtravel

17.mar.2012 kl.12:39

Tusen takk for opplysningene...jeg vet ikke hvorfor, mren uansett hvor mye jeg skriver inn min bloggadresse i dag...så forblir jeg anonym...hun som er glad hun oppdaget bloggen din er Mette:www.passion4lifeandtravel.blogg.no/...om jeg igjen forblir anonym igjen...i dag har jeg bare skikkelig problemer med blogg.no...et innlegg jeg har skrevet i dag, ble slettet to ganger og jeg blir kastet ut av nett...kun blogg.no...ve, vel...er kjempeglad for tipsene, og jeg kommer snart på besøk igjen.

ha en super lørdag :-)

passion4lifeandtravel

17.mar.2012 kl.14:44

Hei igjen...så morsomt at du hadde på følelsen at jeg het Mette :-)...jeg er forresten også akkurat som deg blant annet utdannet hudterapeut :-)

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore.

Kategorier

Arkiv

hits