FARGENES PÅVIRKNINGSKRAFT.

FARGENE PÅVIRKER SINNET DITT

Du har helt sikkert følt det, men kanskje ikke tenkt over det, men fargene rundt deg, påvirker sinnstemningen din. Både fargene du omgir deg med, og fargen på klærne dine har stor betydning for hvordan du har det, hvordan du oppfører deg og hvordan andre ser deg:-)) RØDT:

Lidenskapens farge. Blodet strømmer bedre gjennom årene dine. Det gjør deg friskere og mer oplagt.Du stråler av selvtillit, og blir garantert sett:-)) Men, rødt kan også påvirke deg til å være mer oppfarende, så å oppholde deg for lenge i et rødmalt rom, er ikke å anbefale. 

ORANGE

Utstråler energi. Ta på deg noe orange og drivkraften i deg vokser. Passer godt i en travel hverdag, når du har mye på programmet. 

BLÅTT

Evighetens farge, den symboliserer avspenning og ro. Blått assosieres med sjø og måkeskrik.Blått demper blodtrykket og gir en indre ro. Du føler deg komfortabel i blå klær. Det er avslappende å oppholde seg i blå rom.

GULT

Er gledens farge. Et symbol på lykke og varme.Vi assosieres med sol og sommer. Gult øker varmen i kroppen og stimulerer deg. Fargen passer godt i rom med lite dagslys.

GRØNT

Er trygghetens farge, Symboliserer ro og velvære. Fin farge å bruke i stressede situasjoner. Grønt bringer oss tilbake til naturen, og gir oss en beroligende følelse. Fin farge og bruke i de fleste rom, den får oss til å trives.

HVITT

Kontrastfarge. Den symboliserer renhet og harmoni. Det hvite gir fred og ro. Virker forstørrende, gjør seg godt med en iblandet brekkfarge, for et mykere inntrykk.

SORT

Kontrastfarge. Hardt, maskulint, og klassisk. Sorte klærkan være veldig stilig, kan piffes opp med kontraster(skjerf, store smykker ol.) NB!sort "gjemmer deg" litt bort. Sort er fin farge til møbler.

           

FANTASTISK FLOTTE FARGER i butikkene denne våren, så LYKKE TIL med dine fargevalg:-))

3 kommentarer

Marte

25.mar.2012 kl.19:50

når jeg flytter neste gang skal jeg ha masse gult i leiligheten min =)

AltOgIngenting

25.mar.2012 kl.20:37

Interessant å lese! :)

Ha en fortsatt fin søndag!

Karoline rlh

25.mar.2012 kl.20:39

Farger! <3

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore. Bloggen inneholder annonser.

Kategorier

Arkiv

hits