NATURLIG MAKE UP PÅ 5 MIN.

MAKE UP TIPS

Sørg for å legger make up på en nyrenset hud, og bruk en fuktighetskrem under (La den trekke inn) ,da får du det beste resultatet.

Bruk riktig utstyr, det har alt å si. Med naturhårsbørster får du et naturlig og best resultat. Til denne lette make upen trenger du en foundation børste, og en litt mindre rougebørste.

Step 1:

Den raskeste måten å få jevnet ut huden, får du med et mineralpudder,det smelter inn i huden og du får en naturlig look. Fargen må være så lik din egen hudtone som mulig. Utvalget er stort.


TIPS: Snu boksen på hodet så har du nok i lokket når du åpner den (gjenta hvis du trenger mer), jobb pudderet inn i børsten,et lite kakk med børsten mot kanten, så faller overflødige mineraler av.

Fordel i ansiktet, jobb rundt med sirkulerende bevegelser. Ikke glem øyelokk og  ører.

Step 2

Bruk en naturlig pudder rouge,fast eller løst., Følg dine egne farger (Varme eller kalde toner) eller sats på en nøytral farge ( en med rødt og litt brunt i, passer de fleste) Litt farge øverst på kinnbena og litt i underkant gir et friskt utseende, ( Bruk den aldri under - paralellt med neseroten, du vil virke "dradd")

Litt i ytterkant under brynene åpner blikket ditt.
Step 3

Marker øynene med en myk spiss kajal langs vipperoten oppe og nede, øvelse gjør mester.Vær forsiktig med sort,det kan gi et veldig hardt uttrykk. Myk gjerne streken med en q tips for et mildere den.
Step 4

En krem mascara er lett å påføre, ( og er lett å fjærne) Anbefaler en som ikke er vannfast til daglig bruk, det sliter minst på vippene dine. Husk at en brunsort mascara gir en mildere look enn den sorte.TIPS: Påfør et tynt lag del vippene, grei vippene med børsten, bytt øye, og påfør en gang til, da reduseer du kjangsen for at det klumper seg. Hvis du bruker vippetang, bruk den først.

Step 5

Lip glossen hører med, og marker gjerne munnen med en myk leppekonturblyant, TIPS: start med V-en på overleppen, strek ut til hver munnvik, sett så et merke på midten av underleppekanten, strek opp til hver munnvik.Følg munnens kontur eller ørlite i ytterkant (fort gjordt når du har lært det).Fyll inn med lipgloss. Husk igjen at fargen har alt å si for resultatet, Kler du best varme eller kalde fargetoner? Hvis du ikke vet det, eller kan se det selv, prøv deg frem eller spør noen om hjelp. Alternativ, bruk en nøytral farge.

VIPS:  DU ER FERDIG:-))

LYKKE TIL!!

Klikk på annonsen nedenfor, her finner du godt utstyr og gode makeup produkter til en rimelig pris:


 

14 kommentarer

♕ ♫K I M P♫ ♕

19.feb.2012 kl.21:27

kult :D

marniu

19.feb.2012 kl.21:27

Fint tips!!

vilpau

19.feb.2012 kl.21:30

Tusen takk for tips :)

Flink du er til å beskrive osv. Fin blogg også!

Ha en fin Søndagskveld :))

SweetKajaL

19.feb.2012 kl.21:36

fin blogg :)) lese min? :))

karensusi

19.feb.2012 kl.21:37

Flott innlegg, masse gode tips! :-)

Idadasofie- KOMMENTERER TILBAKE

19.feb.2012 kl.21:38

Så bra et tips! :) Er såå mye finere å sminke seg naturlig, synes ikke brunkrem fjortisser er så fint jeg ;P

andrea

19.feb.2012 kl.21:42

stilig!

Ragnhild

19.feb.2012 kl.21:44

Kjempefine tips! (:

mortensenida

19.feb.2012 kl.21:53

fint tips :- )

Anna

19.feb.2012 kl.22:02

Fint tips!

Eva

19.feb.2012 kl.22:03

Jeg har aldri skjønt det med varme eller kalde toner. Hvordan finner jeg ut av det?

Vivian

19.feb.2012 kl.22:11

Tusen takk til dere alle for positive tilbakemeldinger, og Eva: Varme og kalde farger har med undertonen i huden din å gjøre, om den er gyllen eller kald rosatonet, jeg kommer kanskje til å ha et lite innlegg om dette ved en senere anledning, du kan oppsøke en fargekonsulent for å få hjelp:-))

hestiaverden

20.feb.2012 kl.18:49

Tusen takk for en flott veiledning uten allverdens fiksfakserier. Jeg føler meg mye freshere med litt sminke, men har tidligere syntes det var vanskelig å få til "skikkelig". Tror det er på tide med et dypdykk i sminkehaugen for å få sortert ut hva som er nyttig og hva som er ubrukelig ;o)

Frøken Dings

24.feb.2012 kl.13:06

Nydelig blogg min venn! Du balanserer innholdet veldig bra og gir gode tips.Dessuten er du jo en superkvinne som får til alt så del det gjerne her.Jeg heier på deg!

Sjekk mailen din forresten :) *Klem*

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore.

Kategorier

Arkiv

hits