POSITIVE TANKER

Vet du hvordan tankene dine påvirker deg? Vet du hvordan dagen din kan forandre seg ved å være takknemlig?Følg med på bloggen fremover,her vil det komme en del innlegg til ettertanke..

Har du en dårlig dag? Tenk alltid på, at det er mange som har det verre!! Det er du og bare du, som råder over dine tanker! Sett pris på det som gjør deg glad, vi har alle noe..Det er bare å hente det frem og kjenne på lykkefølelsen...
Let i ditt indre etter sinnsstemninger der du var i strålende humør..lykkelige øyeblikk. Tenk tilbake,kjenn etter og opplev på ny! Hvis du har muligheten der og da, gjør det igjen. En unik mulighet til å kvitte seg med negative tanker..Du kjenner deg selv best, du setter selv begrensningene, DET ER DU SOM BESTEMMER!

Les favorittboken din på ny, se den filmen som fikk deg til å skrattlé, eller ta frem fotoalbumet fra din beste ferie.STOPP OPP og se deg rundt, du finner garantert noe å være takknemlig for..Smil til deg selv! Ta kontakt med dem du trives best sammen med, omgi deg med positive mennesker!

                                                             

HA EN FANTASTISK DAG:-))


4 kommentarer

evhe

03.feb.2012 kl.15:36

Nice :)

Ingrid

03.feb.2012 kl.15:42

Flott og positivt innlegg! Ha en fantastisk dag du også:)

solkro

03.feb.2012 kl.16:54

Helt flotters hvis alle hadde vært slik hadde verden vært en bedre plass:)

Gry Robertsen

04.feb.2012 kl.06:49

Positivitet er viktig...jeg prøver å tenke på det i hverdagen:-)) Så fin blogg du har:-)

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore.

Kategorier

Arkiv

hits