LA HUDEN DIN SKINNE

Som hudpleier vil jeg i dette innlegget gi deg råd om hvordan du best mulig kan ta vare på huden din.du vil lære litt om den grunnleggende hudpleien.

Et godt renseprogram fra en pleiende serie er et "must". Renseproduktet bør jobbes godt inn i huden så det får litt virkningstid. Du løser opp make up og døde hudceller(Få brukerveiledning på produktet).Følger en tonic med i serien bør du bruke den, dette normaliserer hudens ph verdi, som er litt sur ca (5.5). NB! Huden må være ren, hvis hudkremen din skal ha best mulig effekt.

Tlfør en fuktighetskrem, den beskytter også huden mot ytre påvirkninger, som forurensning, stråling og temperaturforanringer.Ikke glem halsen.NB!! I vinterkulden bør kremen være vannfri,da vannet kan fryse i huden og skade den.I tillegg til den grunnleggende hudpleie anbefaler jeg at du bruker en aromecense, et serum eller et antioksidant produkt under fuktighetskremen, det gjør underverker.

Huden utskiller tusenvis av døde hudceller hver dag, og for det perfekte resultat utvider du ditt hudpleieprogram ved å bruke en finkornet peeling og maske 1 til 2 ganger pr. uke.

Den tynne huden rundt øynene trenger ekstra pleie for å forebygge og forbedre linjer, poser og mørke ringer,påføres med forsiktige sirkulerende bevegelser.

 

Det finnes et utvalg av pleiende hudpleieserier, sørg for at produktene er tilpasset din hudtype, søk råd hos hudpleier.Her kan du også forsterke hudpleie programmet ditt, med ansiktsbehandlinger tilpasset deg.


                       


3 kommentarer

haem9998

02.feb.2012 kl.16:54

Kult!

Alina

02.feb.2012 kl.17:07

jeg liker ikke glødene ansikt :S

CarinaogRebecca

02.feb.2012 kl.17:24

kult ;D

Skriv en ny kommentar

Vivian Dysvik Grude

Vivian Dysvik Grude

46, Karmøy

Bor i Skudeneshavn på Vestlandet, gift og har 5 barn i alderen 13 til 22 år. Utdannet hudterapaut, renholdsopperatør og serviceleder. Ansatt i ESS Support services offshore.

Kategorier

Arkiv

hits